Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Sziasztok,

Sok szeretettel köszöntünk benneteket webshopunkban, a természetes lakberendezési kiegészítők világában. :) Messziről indultunk, de úgy néz ki, megérkeztünk. :) Régi álmunk vált valóra webáruházunk létrehozásával, a következőkben arról olvashatsz, hogy miért tettük ezt, mi inspirált minket, és mit szeretnénk elérni.

A férjemmel mindig is egyetértettünk abban, hogy egy embernek három otthona van: a teste, a háza és a Föld. Ideális esetben mindhárom gondozása nagy hangsúlyt kap. Vállalkozásunkban utóbbi kettővel kapcsolatban tudunk érdemben foglalkozni. 

Mind a ketten (igen, a férjem is :P) örömünket leljük az otthonunk szépítésében, szeretjük a harmóniát, a szépséget, szeretünk az otthonunkban lenni, így nem volt kérdés, hogy közös vállalkozásunkban mivel fogunk foglalkozni. A szabadidőnk tetemes részét töltjük a természetben, közben pedig aggódva figyeljük az emberi tevékenység miatt kialakuló klímaváltozást. Az életünket megpróbáljuk környezettudatosan élni, minél kevesebb szemetet termelve, minél kevesebb felesleges kacatot vásárolva, újrahasznosítva és a Föld érdekében a húsfogyasztásunkat is mérsékeltük. Ezt a szemléletet a Nature Home-ba is masszívan beépítettük (Persze érezzük, hogy bőven van még hova fejlődni...).

Hogy pontosan mit jelent a környezettudatosság a vállalkozásunkban?

  • anyaghasználat:
    • nem forgalmazunk olyan termékeket, amelyek kizárólag műanyagból készülnek (persze a műanyagot sajnos lehetetlen 0%-ra redukálni, elég például egy lámpa kapcsolójára gondolni, de sokszor döntési lehetőségünk van egy pamut vagy egy műanyag felhasználásával készült díszpárna esetében);
    • előnyben részesítjük a természetes anyagokból (fából, kerámiából, stb.) készült termékeket;
  • csomagolásunk 100% lebomló (csomagodat karton dobozban, papír ragasztószalaggal rögzítve, biológiailag lebomló térkitöltő anyag felhasználásával készítjük el);
  • minőségi, tartós termékek forgalmazására törekszünk, vásárlóinkat arra buzdítjuk, hogy valóban csak azt a terméket vásárolják meg, amiről tényleg úgy gondolják, hogy hosszútávon lehet dísze otthonuknak. Középtávú terveink között szerepel a használt lakberendezési kiegészítő termékek cseréjére és/vagy értékesítésére egy platform létrehozása.

Mint fentebb is említettem, imádunk a természetben lenni, a természettel együtt lélegezni, lelassulni, megnyugodni. Azt vettük észre, ha természetes anyagokból készült lakberendezési kiegészítőket (és nem csak kiegészítőket, hanem pl. bútorokat is) használunk, sokkal otthonosabbá, "melegebbé" válik a környezet és a természettel is sokkal jobban tudunk kapcsolódni. A Nature Home-ot a minták tekintetében is a természet inspirálta: fák, madarak, kövek... :)

Emellett igyekszünk vásárlóinknak minden támogatást megadni a vásárlás alatt és után is.

Összefoglalva: modern, "természetes", környezetbarát termékeket forgalmazunk környezetbarát módon. :)

 

Bármilyen felmerülő kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal az info@atermeszetotthon.hu email címen vagy a +36 30 248 5417-es telefonszámon.

Eke-Pósa Brigi és Eke Gergő

Az oldal tetejére