Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viszlát, 2021! Mi történt velünk ebben az évben?

Viszlát, 2021! Mi történt velünk ebben az évben?
Ez egy picit személyesebb hangvételű és hosszabb poszt lesz, mint amit megszokhattatok. Ugyanis itt az év vége, és egy picit mi is megállunk, visszatekintünk az elmúlt 365 napra.

Az első és a legfontosabb, hogy köszönetet mondjunk Nektek!

Köszönjük, hogy az otthonotok szebbé varázsolásához a Nature Home-ot választottátok. Mindent megteszünk azért, hogy cserébe minden tekintetben a lehető legjobb termékeket kapjátok meg, a lehető legjobb kiszolgálásban. Belegondoltunk, hogy lehet, hogy a vásárlóinknak éppen egy műanyag dekoráció helyett esett a mi termékeinkre a választásuk és ez elképesztő érzés.

 

Na de nézzük mik voltak a fontosabb történések a Nature Home háza táján:

 A szárazvirág kínálatunk mértéke az országban a legnagyobbak közé nőtte ki magát: jelenleg 229 (még leírni is döbbenet) növényből válogathattok. Azt hiszem erre vagyunk a legbüszkébbek, ugyanis a nagykereskedésekből kapott visszajelzések alapján a szárazvirágok fokozatosan szorítják ki a művirágokat a piacról. Ennél nagyobb boldogság nekünk nincs. Sajnos azt még nem mondhatjuk, hogy a több milliárd mikroműanyag nem került ki a Földre, mert ezeket a termékeket ugyan nem vetté(te)k meg, de sajnos legyártva már le vannak. Talán pár éven belül már a gyártás lassulásáról írhatunk Nektek ebben a levélben.

 

Az év elején elhatároztuk, hogy a kínálatunkba felvesszük a szobanövényeket is. Ez meg is történt, a legcsúcsabb időszakban több mint 150 fajta növényből válogathatott a nagyközönség. Borzasztóan élveztük, imádtuk őket nevelgetni. Aztán jött az ősz, és rájöttünk, hogy műanyag nélkül nem tudjuk őket szállítani, így hát elbúcsúztunk tőlük, talán csak egy kis időre.

 Több kézműves kollégával is indultak el együttműködéseink, mind-mind a műanyagmentesség jegyében: Afroditével kézzel készített tároló kosarakat forgalmazunk, illetve vannak használt raklapokból készült elemeink is, amikre borzasztóan büszkék vagyunk. Nem csak azért, mert műanyagmentes dekorációkról van szó, hanem azért is, mert végre a hazai termékeket is el tudjuk juttatni minél több otthonba.

 

 

Jövőre is nagy terveink vannak

Indítani fogunk egy Facebook csoportot, ahol a használt dekorációitok adásvételén túl azt szeretnénk, ha nem csak mi inspirálnánk Titeket, hanem Ti is egymást. Szerintem nagyon izgalmas lesz, hamarosan jövünk a részletekkel.

Ezt már nagyon sokszor leírtam, de most még egyszer lefogom, mert egyszerűen nem volt rá kapacitásunk (szerencsére), de januárban talán már tényleg jövünk egy teljesen új termékkategóriával. Nem dekoráció (de egyébként annak is használható :P), azonban annál többet adnak ezek a tárgyak. A szemléletformáló céljaink tekintetében a legfontosabb dolgok lesznek ezek. Na kitalálta már valaki, hogy mik ezek?

Szárazvirágok tekintetében továbbra is elhozzuk nektek azokat, amelyeket itthon nem lehet mástól beszerezni, ebben nagyon eltökéltek vagyunk, és a kézműves termékek körét is határozott szándékunk bővíteni.

Megoldatlan feladatunk még a gyertyák: tudjátok, idéntől nem forgalmazunk paraffin alapú gyertyákat, de nagyon hiányoztak nektek is és nekünk is, így bízom benne, hogy a 2022-es ünnepi időszakra már megtaláljuk a környezetre sem ártalmas termékeket.

 

Még egyszer, borzasztóan hálásak vagyunk mindenkinek, aki követ minket, olvassa a hírlevelet, nézi a posztokat, esetleg kedveli is azokat, vagy a munkásságunkat. És elsősorban ha tehetitek, vigyétek tovább a műanyagmentesség elvét-gondolatát, hogy egyre több embernek jusson eszébe ez, amikor vállalkozik. Mert hát az egyéni felelősség szép dolog, de a klímaváltozásra érdemben hatni valójában a rendelkezésre álló idő szűkössége miatt a politikusok után, a vállalkozói réteg tud.

 

Minden csupa jót kívánunk Nektek a 2022-es esztendőre is! :)

 

Brigi és Gergő

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Nature Home
Az oldal tetejére