Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ilyen volt 2020!

Amikor elindultunk szeptember végén, nagyon sokmindent határoztunk el. Elég nagyratörő céljaink vannak, semmi extra amúgy, csak ilyenek, mint hogy 10 év alatt kiszorítjuk a szükségtelenül műanyagból készült termékeket a magyar lakásdekor piacról....
 
Szeretnénk elindítani egy folyamatot, mert higgyétek el, a kínálat igazodik a kereslethez, és nem pedig fordítva! Elég csak megnézni a vegán termékeket. 5 éve nagyon idegen volt, most meg már külön polcok vannak a hipermarketekben.
 
Ezek mellett azt is elhatároztuk, hogy emberközelien, a vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva, átláthatóan fogunk működni, amennyire csak lehet. Szóval aki kíváncsi, megnézheti, hány vásárlónk, hány hírlevél feliratkozónk volt, hányan nézték meg a shopunkat, és hogy mik voltak a legtöbbet eladott termékeink.
 
Nagyon hálásak vagyunk, hogy azt csinálhatjuk, amit szeretünk, és tiszta szívből ígérjük, hogy megyünk tovább ezen az úton, mert sajnos a helyzet semmivel sem lett jobb.
 
Rengeteg tervünk van 2021-re: amennyire csak tudjuk, tovább csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat mind magánemberként, mind pedig a Nature Home-ban. Szeretnénk még több műanyagmentes, változatos terméket felvenni a kínálatunkba, de ami a legfontosabb, hogy tovább fogjuk bővíteni a hazai termékek körét, januárban 2 debütálónk is lesz, ha minden a tervek szerint alakul.
 
Szóval köszönjük szépen, hogy velünk vagytok, és őszintén kívánunk mindenkinek műanyagmentes, környezettudatos, és nem utolsó sorban nagyon boldog 2021-et.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Nature Home
Az oldal tetejére