Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és visszaküldés

Figyelem!

A 2022.04.11 után leadott rendelésekre már nem tudjuk garantálni, hogy húsvét előtt megérkezik a csomag! Házhozszállítás esetén ha a rendelés 04.13. szerda reggel 7 óráig beérkezik, akkor még jó esély van arra, hogy a futárszolgálat csütörtökön megkísérli a kézbesítést. Ennél később leadott megrendeléseket legkorábban 04.19-én (kedden) kézbesítenek a szállítást végző partnereink.

Megértéseteket nagyon köszönjük és kellemes pihenést kívánunk mindenkinek a hosszú hétvégére! :) 

 

Mennyi a szállítási költség?

 Rendelés összege

Házhozszállítás

FoxPost automata

Utánvét

0 - 9999 Ft

1 290 Ft

1 190 Ft

390 Ft

10.000 – 19.999 Ft

690 Ft

490 Ft

390 Ft

20.000 Ft felett

ingyenes

ingyenes

390 Ft

 

Érden, Diósdon, Tárnokon és Törökbálinton belül a szállítás értékhatártól függetlenül ingyenes, ehhez válaszd ki a szállítási lehetőségek közül az Érd, Diósd, Törökbálint, Tárnok opciót.

 

Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelésem?

Számunkra kiemelten fontos az extra gyors rendelésfeldolgozás. Ez azt jelenti, hogy a reggel 7 óráig leadott rendeléseket igyekszünk még aznap, de legkésőbb másnap átadni a futárszolgálatnak, akik a következő munkanapon megkísérlik kézbesíteni a csomagodat.

A FoxPost automaták esetében az automata telítettségétől függően a csomag automatába kerülése kb. 2-4 munkanap.

 

Érdi, diósdi, törökbálinti cím esetén akár aznap is Nálad lehet a csomagod. :) Utánvét esetén csak készpénzt tudunk elfogadni, de ha van rá mód, kérlek válaszd a banki átutalást, vagy a biztonságos OTP Simple bankkártyás fizetést. A rendelés leadása után e-mailben fogunk keresni a szállítás időpontjával kapcsolatban.

 

Figyelem! Szárazvirág csokor (tehát nem szálas virág) rendelés esetén a rendelés átfutási ideje 1 munkanappal növekszik.

 

 

Kérhetem a szállítást egy bizonyos napra, időintervallumra?

Ha megjegyzésként feltünteted, hogy melyik napon szeretnéd a kiszállítást, a feladást tudjuk eszerint időzíteni (például ha csak 1 héttel később tudod átvenni). Az időintervallumot is jó, ha a megjegyzésben feltünteted, de erre a futárok sajnos garanciát nem tudnak vállalni. Az biztos, hogy szállítás előtt értesíteni fognak titeket, így közvetlenül tudtok egyeztetni a futárral. Szerződött partnereink rugalmasak, készségesen fognak Nektek segíteni az optimális szállítási időpont megtalálásában. :)

 

Nem tudtam átvenni a FoxPost-ból a csomagot. Mit tegyek?

Ha ezt még azelőtt látod, hogy a csomag a FoxPost automatába elhelyezésre került, jelezd nekünk kérlek haladéktalanul telefonon a +36 30 248 5417-es telefonszámon, így a csomagot még azelőtt megállíthatjuk, hogy az az automatába bekerülne. Ha már a csomagautomatában elhelyezésre került a rendelésed, akkor írj egy e-mailt nekünk az info@atermeszetotthon.hu-ra. Sajnos ilyenkor meg kell várnunk, míg a feladási automatába visszaérkezik a csomag, ami akár 1-2 hét is lehet, mert a FoxPostnál a prioritást a kikézbesítendő csomagok élvezik. Ezután választásod szerint ismét fel tudjuk adni a csomagot FoxPosttal vagy házhozszállítással.

 

 

Sérülten kaptam meg a terméket, mit tegyek?

Ilyenkor kérlek készíts képeket a doboz átvételkori állapotáról és a sérült termékről és jelezd a problémát az info@atermeszetotthon.hu e-mail címre a csomag átvételétől számított 3 - élő növények esetén 1 napon belül. Az biztos, hogy Téged ez esetben semmilyen hátrány nem érhet, a terméket díjmentesen pótoljuk, a többi már a mi dolgunk.

 

 

Nem tetszik a termék, amit rendeltem. Hogyan tudom visszaküldeni?

A termékeket a kézhezvételtől számított 30 napon belül tudjátok visszaküldeni. Ehhez írjatok egy e-mailt az info@atermeszetotthon.hu-ra. Ezután kollégáink a rendszerben rögzítik a visszárut, Neked annyi a teendőd csupán, hogy a terméket az eredeti csomagolásban elhelyezed úgy, hogy az a szállítás során ne sérüljön. Amennyiben a termék a szállítás során megsérül, és ezt a nem megfelelő csomagolás okozta, úgy a termék vételárát nem tudjuk visszatéríteni.